İŞ İLANI DETAYI

GÜNEY ISI MERKEZİNDE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE:Su tesisatı, kalorifer tesisatı, doğalgaz tesisatı işlerinin kaynak işlerini yapacak vasıflı eleman alınacaktır.Taleple ilgili iş başvurusu yapacak adayların dikkatine:www.iskur.gov.tr internet sitesinden sisteme T.CKimlik Numarası ve şifre ile iş arayan girişi yaparak şifrenizi unuttuysanız, şifremi unuttuma basıp şifre alabilirsiniz talebe başvuru yaptıktan sonra ya da Kurumumuza gelerek iş ve meslek danışmanınızla yapacağınız görüşme sonucunda işe gönderme formunu alarak işverenle iş görüşmesi yapılacaktırİ.uİşveren : Serdar GÜNEY - 0544 761 9081


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Takım ÇalışmasıSu tesisatı, kalorifer tesisatı, doğalgaz tesisatı işlerinin kaynak işlerini yapacak vasıflı eleman alınacaktır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : İNÖNÜ MAH. ALPARSLAN TÜRKEŞ BULVARI ELİGÜZEL SİTESİ C BLOK ALTI NO:52/B GÜNEY ISI MERKEZİ KASTAMONU MERKEZ KASTAMONU / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KASTAMONU MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : SERDAR GÜNEY Ünvan : İŞVEREN Telefon : 905447619081 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kastamonu
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905447619081

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Kastamonu İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder