İŞ İLANI DETAYI

Tuzla da bulunan Beybi fabrikasına;Makinelerin montaj ve demontaj işlemlerini gerçekleştirmek,Fabrika içerisinde makinelerde oluşan tüm mekanik arızalara en kısa sürede müdahale etmek ve çalışır hale getirmek,Oluşan arızaların tekrarlamaması için iyileştirme yapmak,Planlı bakımları zamanında uygulamak,Her türlü kaynak işlemi yapabilen,MYK belgesi bulunanişlerini yapacak Kaynakçı alınacaktır.SERVİS Tuzla, Pendik, Sultanbeyli, Sancaktepe, Kartal Tuzla ve Pendik ağırlıklıSosyal Haklar;YARIM MAAŞ İKRAMİYE 2 AYDA BİRDEVAM PRİMİSETCARD FLEXLİFE 1500 TL HER AYBAYRAM YARDIMI 600TLEĞİTİM YARDIMI ANASINIFI 1125TL, İLKOKUL 1500TL, ORTAOKUL 1875TL, LİSE 2250TL, ÜNİVERSİTE 2625TLDOĞUM YARDIMI 1500TLÖLÜM YARDIMI 1500TLEVLİLİK YARDIMI 1500TLİnternet üzerinden başvuru yapacak adayların başvur butonunu tıkladıktan işveren yetkilileriyle irtibata geçmeleri gerekmektedir.


Lise, Meslek Lisesi veya Meslek Yüksek Okul mezunu,Üretim sektöründe benzer pozisyonda en az 2 yıl deneyimli,Ekip çalışmasına yatkın ve İletişim becerileri yüksek,Yoğun iş temposunda 08.00 - 16.00 saatleri arasında tek vardiya düzeninde çalışabilecek,Askerlik hizmetini tamamlamış,İstanbul - Anadolu yakasında ikamet eden,


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Tuzla
Pozisyon : Kaynakçı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Kaynakçı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Tuzla veya Edmeg İstanbul Kaynakçı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.