İŞ İLANI DETAYI

Meslek Lisesi Metal İşleri Mezunu veya Kaynakçılık İle İlgili En Az Ustalık veya Çelik Kaynakçısı MYK Sertifikasına Sahip.Gazaltı Kaynağı Konusunda En Az Bir Yıl Deneyimli.Vardiyalı Olarak Çalışabilecek.Ekip Çalışmasına Yatkın.Yoğun İş Temposuna Ayak Uydurabilecek.Askerlik Görevini Tamamlamış.TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ.


Meslek Lisesi Metal İşleri Mezunu veya Kaynak ile İlgili en az ustalık veya Mesleki Yeterlilik Sertifikasına Sahip. Kaynak aşamaları ve yöntemleri konusunda ileri derecede bilgi ve uygulama sahibiTeknik resim okuyabilen,Ölçü aletlerini kullanabilen,Vardiyalı olarak çalışabilecek.Takım çalışmasına yatkın, insan ilişkilerinde başarılı,Uzun süreli ayakta çalışmaya müsait, enerjik, dinamik,İşinde dikkatli, özenli, titiz.Askerlik görevini tamamlamış.TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ATAŞEHİR MAHALLESİ MALATYA CADDESİ NO:471 A/Z01 ELAZIĞ MERKEZ ELAZIĞ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ELAZIĞ MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : CEYLAN HANIM Ünvan : İŞYERİ YETKİLİSİ Telefon : 905079284028 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Elazığ
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905079284028

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Elazığ İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Elazığ Geneli İş İlanları