İŞ İLANI DETAYI

Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunmakta olan mermer üretim fabrikamızda çalıştırılmak üzere demir kaynak ustası aranmaktadırNot: Kaynak işleri olmadığı durumlarda fabrikamızda ve/veya makinelerde yapılan tamirat/tadilat/bakım çalışmalarına yardımcı olacaktır.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım Çalışması Konusunda tecrübeli, Takım çalışmasına yatkın, iletişimi kuvvetli, çözüm odaklı, hızlı öğrenme yeteneğine sahip, detaylara önem veren, çalışma disiplini yüksek,


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Yüksek Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 20- -50 (3.05.2004 - 4.04.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ORGANİZE SAN. BÖLGESİ 16.CAD. ÇORUM MERKEZ ÇORUM / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÇORUM MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Kader Salkım Ünvan : IK Yetkilisi Telefon : 905325598020 E-posta : kadersalkim@zensa.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği, Servis Desteği En Az Ücret : 25000 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Çorum
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905325598020
kadersalkim@zensa.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Çorum İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Çorum Geneli İş İlanları