İŞ İLANI DETAYI

Organize Sanayi 5Kapı'da bulunan Ece Ege Yapı A.Ş. 'imize sızdırmaz kaynak çekebilen çalışma arkadaşları aramaktayız.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeEn az İlkokul mezunu,25 yaş ve üzeri,Sızdırmaz kaynak çekebilen,Servis güzergahlarına uygun köylerden gelecek olan kişilerin servis duraklarına çıkmaları gerekmektedir. Not: Mesleki alanda bilgi sahibi olması ön planda olacaktır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 25- -45 (25.04.1999 - 28.03.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : GAZİOSMANPAŞA OSB MH. HADDECİLER OSB 2._1 SK. NO:2 ALTIEYLÜL/BALIKESİR ALTIEYLÜL BALIKESİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BALIKESİR MERKEZ , ALTIEYLÜL , KARESİ İrtibat Bilgileri : İsim : Naide KESİKKULAK Ünvan : İnsan Kaynakları Sorumlusu Telefon : E-posta : naide.kesikkulak@ecetrafo.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği, Servis Desteği Sosyal Olanaklar (Diğer) : Gıda alışverişlerinde ve Restoranlarda geçerli olacak Ticked Kart.

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Balıkesir
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim :
naide.kesikkulak@ecetrafo.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Balıkesir İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder