İŞ İLANI DETAYI

Karataş Saç ve Boru Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adına Kaynak Operatörü mesleğinde , Gemlik de ikamet eden eleman aranmaktadır.Gemlik için servis mevcutturÜç Vardiyalı çalışma yapılmaktadırŞifreniz ile e-şube sistemimizden giriş yaparak , bu talebin başvur butonu tıklandıktan sonra , Başvuruların fotoğraflı CV ilebusrakaynak@karatassb.com.tr adresine gönderilmesini rica ederiz.


- En az 5 yıl tecrübeli,- Tercihen lise mezunu,- 25-40 yaşları arasında,- Argon ve Gazaltı Kaynak Belgesi olan,- Punto metod kaynak yapabilen,- Parça yapma tecrübesi olan,- Montaj yapabilecek,- Proje bazlı ölçü çıkartıp uygulayabilen,- Takım çalışmasına yatkın,- Gemlik’te ikamet eden,


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bursa
İlçe : Gemlik
Pozisyon : Operatör
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Operatör iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Bursa ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Bursa, Edmeg Gemlik veya Edmeg Bursa Operatör gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Bursa ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder