İŞ İLANI DETAYI

Yapısal çelik kaynaklı imalatının kalite kontrollerini gerçekleştirmekGünlük olarak; ön üretim, ara kontrol ve son kontrolleri gerçekleştirmekYapılan tüm denetimleri günlük olarak raporlamakGerekli WPS ve WPQR ihtiyaçlarını belirleyip, bunları hazırlamak ve yayınlamakÜretim bölümleriyle eş zamanlı çalışarak kalite standartlarını geliştirmekÜretimde karşılaşılan sorunlarla ilgili hızlı ve etkin çözüm önerileri tasarlamakKalite Bölümünün faaliyet sonuçlarının düzenli olarak üst yönetime raporlanması.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade YeteneğiÜniversitelerin Mühendislik Fakültelerinden tercihen Makine Mühendisliği, Kimya Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği,Metalürji ve Malzeme Mühendisliği , Kaynak Mühendisliği bölümlerinden mezun,Kaynaklı imalat ve denetimi konusunda en az 3 yıl tecrübeli,Kaynaklı imalat ile ilgili tüm süreç ve prosedürlerin WPS, WPQR vs. oluşturulmasında ve yazılmasında tecrübe sahibi,Standart ve şartname gibi teknik dokümanları, teknik resimleri okuyup yorumlayabilen,Kumpas-mikrometre-kaynak kumpası-kaplama kalınlık mikron cihazı-shore metre gibi ölçüm aletlerini kullanabilen,ISO 3834, EN 1090, EN 15085 gibi üretim standartları hakkında bilgisi ve tecrübesi olan,MS Office araçlarını iyi şekilde kullanabilenÇözüm odaklı ve karar verme yeteneğine sahipİlgilenen arkadaşlar insankaynaklari@birlikmakinaproje.com adresine özgeçmişlerini göndermelidir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder