İŞ İLANI DETAYI

Marriott International Oteller zincirine bağlı olarak hizmet veren Renaissance Izmir Hotel bünyesinde çalışacak Kat Hizmetleri- Genel Alan Temizlik Görevlisi arıyoruz.Görevler:- Otelin genel alanlarının temizliğini ve düzenini sağlamak- Misafir odalarının temizliğini ve düzenini sağlamak- Temizlik malzemelerini kontrol etmek ve eksiklerini bildirmek- Misafirlerin taleplerini karşılamak ve olası şikayetlere hızlı bir şekilde yanıt vermek- Otel politika ve prosedürlerine uygun çalışmak


- Temizlik hizmetleri konusunda deneyim tercihen otel sektöründe- Misafir memnuniyetine önem veren- Dikkatli ve detaylara önem veren- Takım çalışmasına yatkın- Sorumluluk sahibi ve güvenilir- Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilenORAN OTEL VE TURİZM A.Ş. olarak, çalışanlarımızın profesyonel gelişimlerini desteklemekteyiz. Bu pozisyon, otelcilik sektöründe kariyer yapmak isteyen adaylar için mükemmel bir fırsattır. Eğer siz de bu dinamik ekibin bir parçası olmak istiyorsanız, başvurunuzu bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
Pozisyon : Temizlik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İzmir RENAİSSANCE İZMİR HOTEL İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder