İŞ İLANI DETAYI

Otelimizde görev alacak ''Kat Görevlisi'' aramaktayızİŞ TANIMI Odaları, kat koridorlarını ve depoları, işletme standartları doğrultusunda temizlemek, hazırlamak, kontrol etmek ve raporlamak.


Tercihen benzer pozisyonda otellerde en az 1 yıllık deneyimi olan veya yetiştirilmek üzere Sorumluluk ve prensip sahibi, disiplinli Fiziken sağlıklı, güleryüzlü Diksiyonu düzgün ve prezentabl Vardiyalı sistemde çalışmaya engeli olmayan Misafir memnuniyeti odaklı çalışan Misafir verileri konusunda gizlilik prensibini benimsemiş olan Takım çalışmasına yatkın Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilen Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Adalar
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul Princes' Palace İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul , Edmeg Adalar gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

İstanbul İş İlanları (Tamamı)