İŞ İLANI DETAYI

Bütün odaların, banyoların, genel ve ortak alanların temizliğini, hijyenini, güvenliğini ve emniyetini sağlamaktan, kullanıma hazırlamak ve bakımını yapmaktan sorumludurOtel standartlarına uygun olarak koridorların, ofislerin, toplantı salonlarının ve genel alanların temizlik ve düzeninden sorumlu olmak.


Tercihen bir otelde veya hastane gibi benzer sektörde tecrübeli,Temizlik ve hijyen konusunda bilgili,Ekip çalışmasına yatkın ve insiyatif sahibi,Otel konuklarının rahatı, memnuniyeti ve hijyeni ile ilgili ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlayan,Konuklar karşılanırken fevkalade misafir hizmetleri sunabilen,Her zaman yardımsever ve samimi bir tutum içinde olabilen,Departman ve otel içinde bütün sağlık ve güvelik kurallarına uyum sağlayabilen,Yaptığı işten gurur duyan ve zevk alan,Yakın denetim olmaksızın çalışabilen,


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Gaziantep
Pozisyon : Temizlik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Gaziantep Hampton by Hilton Gaziantep İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder