İŞ İLANI DETAYI

Pelit Pastanelerinin Şişli Esentepe Şubesinde tüm kasa işlerinde aktif rol alacak, mesleğinde kariyer yapmak isteyen deneyimli ve yetenekli Kasiyer arıyoruz.İş Tanımı:- Misafirlerimize hızlı ve etkili bir şekilde hizmet vermek,- Satış işlemlerini gerçekleştirmek ve ödemeleri kabul etmek,- Kasada para işlemlerini yönetmek ve günlük kasa raporlarını hazırlamak,- Misafirlerin memnuniyetini sağlamak.


- Perakende sektöründe deneyimli,- İletişim becerileri güçlü ve müşteri odaklı,- Ekip çalışmasına yatkın, Yoğun iş temposuna ayak uydurabilen,- Daha önce Pastane Kafe ve Restaurant kasa programı kullanmış- Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen,- MS Office programlarına hakim,Hijyen kuralları gereği kurumumuzda erkek personel sakal ve bıyık bırakmamaktadır


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Kasiyer
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul Pelit Pastacılık ve Gıda Sanayi A.Ş. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!