İŞ İLANI DETAYI

DevGross Kasiyer İş İlanıİş Tanımı: Mağazamızda kasiyer olarak görev yapacak personel, günlük satış işlemlerini yönetmek, müşterilere hızlı ve doğru hizmet sunmak ve kasa işlemlerinin sorunsuz bir şekilde yürütülmesini sağlamakla sorumlu olacaktırGörevler: Müşterilerin satın alımlarını hızlı ve doğru bir şekilde işlemekNakit, kredi kartı veya diğer ödeme yöntemleriyle işlemlerigerçekleştirmekFaturalar ve fişler kesmek, gerektiğinde iade işlemlerini yönetmekKasa açılış ve kapanış işlemlerini yapmakGünlük kasa raporlarını hazırlamak ve mali işlemleri denetlemekMüşteri memnuniyetini sağlamak için yüksek standartlarda hizmetsunmakPromosyonlar, indirimler ve özel teklifler hakkında müşterilere bilgivermekİş yerinde temizlik ve düzeni sağlamak.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeAranan Nitelikler: En az lise mezunu. Perakende veya benzeri bir alanda kasiyer olarak çalışma deneyimi. Hızlı ve hatasız işlem yapabilme yeteneği. Güçlü iletişim becerileri ve müşteri hizmeti odaklı bir yaklaşım. Temel matematik ve para işlemleri konusunda yetkin. Bilgisayar ve POS sistemleri kullanımında deneyimli. Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilme ve vardiyalı çalışmadüzenine açık olma. Çalışma Şartları: Tam zamanlı-Part-time pozisyonlar mevcuttur. Vardiyalı çalışma sistemi uygulanmaktadır. Yoğun çalışma saatleri ve hafta sonu çalışma gerekebilir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : SOĞUKSU MAHALLESİ 404 SOK.NO:4/1 CANİK SAMSUN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : SAMSUN İrtibat Bilgileri Ad Soyad : DENİZ KARABİBER Ünvan : Telefon : 903622386238 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Samsun
İlçe : Canik
Pozisyon : Kasiyer
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903622386238

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Kasiyer iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Samsun ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Samsun, Edmeg Canik veya Edmeg Samsun Kasiyer gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Samsun ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder