İŞ İLANI DETAYI

Gölevi Konaklama & Restaurant bünyesinde çalıştırılmak üzere aşağıdaki görev ve niteliklerde personel alımı yapılacaktır.En az lise mezunu tercihen eğitim kurumlarının muhasebe bölümlerinden mezunVardiyalı çalışabilecekEn az 1 yıl ilgili görevde tecrübesi bulunanPos sistemini kullanabilenGünlük iş akışını iyi bir şekilde takip ederek kasa ile adisyonların tutmasını sağlayabilecek20 - 50 yaş arası-Bay - BayanKonaklama için personel lojmanı mevcuttur.Sapanca ve Kırkpınar bölgesinde servisimiz olup Sakarya’dan gelmek isteyen personel adayları için servis güzergahı mülakat sırasında bildirilecektir.Çalışma saatleri esnek ve antraktlı olduğu için görevin niteliğine ve dönemsel yoğunluğa göre değişkenlik gösterme olup ara dönemlerde denkleştirme uygulanmaktadır.Detaylar firma ile görüşülecektir.Başvurular için; Hasanpaşa MahAktar SkNo: 3 Sapanca – Kırkpınar SAKARYA adresinde yüz yüze, mirayaciker@goleviresortsapanca.com.tr mail adresine özgeçmiş gönderilerek ya da 0534 589 87 57 telefon numarasını arayarak gerçekleştirilebilir.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübe.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 20- -50 (10.09.2004 - 14.08.1974 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 20- -50 (10.09.2004 - 14.08.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KIRKPINAR HASANPAŞA MAH. AKTAR SOK. GÖLEVİ RESTAURANT SAKARYA SAPANCA SAPANCA SAKARYA / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : miray açıker Ünvan : insan kaynakları uzmanı Telefon : 905345898757 E-posta : mirayaciker@goleviresortsapanca.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sakarya
İlçe : Sapanca
Pozisyon : Kasiyer
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905345898757
mirayaciker@goleviresortsapanca.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Kasiyer iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Sakarya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Sakarya, Edmeg Sapanca veya Edmeg Sakarya Kasiyer gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Sakarya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder