İŞ İLANI DETAYI

Müşterileri güler yüz ile karşılamak ve uğurlamaktan,Güncel kampanyaları takip etmekten,Kasa ve çevresinin düzeninden,Mağaza kasaları ile ilgili tüm işleri yerine getirmekten,Kampanyaları ve özel fiyatlı ürünleri takip etmekten,Müşteri ilişkilerine destek vermekten sorumlu olacak,çalışma arkadaşları arıyoruz.


güleryüzlü,enerjikmüşteri ilişkilerinde başarılıkalıcı çalışma ortamı arayandeneyimliperakende sektöründe kariyer hedefi olaniletişimi ve insan ilişkileri kuvvetlikişisel görünümüne dikkat edenvardiyalı çalışabilecek.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Yüksek Lisans Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : OSMANİYE MERKEZ OSMANİYE / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : OSMANİYE MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : DENİZ HANIM Ünvan : Telefon : 905354619930 E-posta : yalcinpersonel@gmail.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Osmaniye
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905354619930
yalcinpersonel@gmail.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Osmaniye İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Osmaniye Geneli İş İlanları