İŞ İLANI DETAYI

MARKET KASİYER: Tekirova ve Fethiye de Unicorn bünyesinde bulunan otel içinde ve dışındaki marketlerde kasa çıkışlarını ve işlemlerini gerçekleştirmek takibi sağlamak ,günlük kasa işlemlerini şirket kurallarına uygun bir şekilde hızlı, doğru, eksiksiz ve güvenilir olarak yerine getirmek, gün başı ve gün sonu kasa açılış ve kapanış işlerini zamanında ve eksiksiz gerçekleştirecek nitelikli kişi.


İnsan ilişkilerinde başarılı ve iletişim becerisi yüksek Seyahat engeli olmayan Misafir memnuniyeti odaklı çalışmaya gereken özeni gösteren Kişisel bakım ve giyimine özen gösteren bay/bayan İngilizce iş düzeyi kadarı yeterli Güler yüzlü, disiplinli ,düzenli, zaman ve stres yönetiminde başarılı Takım çalışmasına ve esnek çalışma temposuna yatkın En az Lise mezunu


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Muğla
İlçe : Fethiye
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Dönemsel
İletişim : Muğla Unicorn Tur İnş Gıda Elekt San ve Tic Ldt Şti İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Kasiyer iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Muğla ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Muğla , Edmeg Fethiye veya Edmeg Muğla Kasiyer gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Muğla ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder