İŞ İLANI DETAYI

Önce 'insan' anlayışı ile çıktığımız bu yolda her geçen gün daha da büyüyor ve gelişiyoruz. 'Güven' kelimesi ile anılan bir kurum ve kurum kültürünü oluşturmak adına Özen'le çalışıyoruz.Kütahya Özen Gross mağazamızda görevlendirmek üzere kasa görevlileri aramaktayızPozisyon ile ilgili aşağıdaki özellikler aranmaktadır.İŞKUR sisteminden İlana başvurunuzu yapıp, aşağıda belirtilen numaradan randevu alarak görüşmeye gidebilirsiniz.İnsan Kaynakları Uzman Yardımcısı Merve KURT:05372672549İnsan Kaynakları Uzman Yardımcısı Can KAPLANOĞLU:05307722007


SATIŞ HİZMETLERİKişisel bakımına özen gösteren, hayat enerjisini iş motivasyonu ile birleştirebilen,Mesleki alanda deneyimi olan,Tercihen kasa deneyimi olan,Mağazacılığı meslek olarak benimsemiş,İletişim kabiliyeti güçlü, güler yüzlü,Müşteri memnuniyeti ve takım çalışmasını benimsemiş,Esnek ve yoğun çalışma saatlerine uyum sağlayabilecekVardiyalı çalışabilecek ekip arkadaşı arıyoruz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : VEFA MH. ESKİŞEHİR KARAYOLU BULVARI KÜTAHYA MERKEZ KÜTAHYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KÜTAHYA MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Can KAPLANOĞLU Ünvan : İnsan Kaynakları Uzman Yardımcısı Telefon : 905307722007 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kütahya
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905307722007

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder