İŞ İLANI DETAYI

1Misafirlerin almış olduğu mal veya hizmet karşılığında ödemelerin hem nakit hem de kredi kartı ile alımını gerçekleştirerek, karşılığında fatura ya da yazar kasa fişi vermek.2Yazar kasaya fişteki bilgilerin girişini yaparak, satılan mal ve hizmetin bedelini kayıt altına almak,3Yazar kasadan çıkan fişi, kredi kartı slipi ile birlikte misafire vermek.4Kasadaki eksiklikleri ve fazlalıkları tespit ederek, yetkili amire bilgi vermek.5Çalışma saati bitiminde alınan paraları saymak ve yetkililere teslimini sağlamak,6Yetkili kişilere günlük olarak verilen paraları kayıt altına almak.7Gün sonu raporu hazırlamak.8Misafirlerin soru ve talepleri ile ilgilenmek.9Adisiyon, Folio gibi misafir harcamalarına ait belgelerin sisteme kaydedilmesi sağlamak.10Birim yöneticisinin vermiş olduğu iş ve işlemleri sonuçlandırmak.


En az lise mezunu, Tercihen lisans derecesi, Ekonomi, işletme, iktisat FakülteleriEn az 1yıl tecrübeliMS Office, muhasebe paket programlarını kullanabilenİşin gerektirdiği sağlık ve fiziksel özelliklere sahip olanDürüst, açık sözlü, kendi iş planını yapıp uygulayabilen kendisinden motivasyonlu.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 18- -35 (30.06.2006 - 3.06.1989 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 18- -35 (30.06.2006 - 3.06.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BAŞLAMIŞ KÖYÜ İÇMECELER MEVKİİ 1 ERZİN / HATAY ERZİN HATAY / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ERZİN İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Maşide Kıraç Ünvan : İnsan Kaynakları Şefi Telefon : 905498033650 E-posta : m.kirac@hattusaerzin.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Hatay
İlçe : Erzin
Pozisyon : Kasiyer
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905498033650
m.kirac@hattusaerzin.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Kasiyer iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Hatay ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Hatay, Edmeg ERZİN veya Edmeg Hatay Kasiyer gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Hatay ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder