İŞ İLANI DETAYI

SÜMER MD ETCENTER FİRMASINDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE TERCİHEN TECRÜBELİ KASİYER ALINACAKTIR.SERVİS YOK.çalışma saatleri - 1Grup 09:00 - 17:00 2.grup 14:00 - 22:00 İŞKUR SİSTEMİNDEN BAŞVURUNUZU YAPIP, FİRMAYA GÖRÜŞMEYE GİDEBİLİRSİNİZ.


Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeSATIŞ HİZMETLERİ


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 20- -40 (1.05.2004 - 2.04.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 20- -40 (1.05.2004 - 2.04.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : VİŞNELİK MH. ATATÜRK BULVARI NO:126/B ESKİŞEHİR MERKEZ ESKİŞEHİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ESKİŞEHİR MERKEZ , ODUNPAZARI , TEPEBAŞI İrtibat Bilgileri : İsim : NURAN TUĞ Ünvan : Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Eskişehir
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Eskişehir MUSTAFA DURAN GIDA HAYVANCILIK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim numarası

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Eskişehir Geneli İş İlanları