İŞ İLANI DETAYI

İşyeri AdıTabela Unvanı: YÜKSEKTEPE A.V.M.İşyerinin Faaliyet AlanıTekstil, Makine İmalat,Gıda Sektörü,Hizmet Sektörü, Sağlık: gıda sektörüAranan ÖzelliklerLütfen Aşağıdaki bilgileri eksiksiz doldurunuz Kasiyer Tebcrübeli-TecrübesizYaş aralığı:18-35Cinsiyet:BAYANEn az öğrenim durumu:İLKÖĞRETİMTecrübedeneyimli/deneyim önemli değil iş öğretilecektir:deneyimsiz-deneyimlibilmesi gereken herhangi bir program veya ilave olarak istenecek bilgi/belge varsa belirtiniz : SERVİS-ULAŞIMServis varsa güzergahı belirtiniz: servis yokturOlanaklarServis,ssk,yemek,yol parası, mesai ücretleri vs: yokİlana başvuru yapmak için aşağıdaki BAŞVUR butonuna tıklayınız.Ayrıca aşağıdaki irtibat numarasından randevu alıp görüşmeye gidiniz.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıKasiyer Tebcrübeli-Tecrübesiz


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Cinsiyet Yaş Kadın 18- -35 (2.05.2006 - 3.04.1989 tarihleri arasında doğan kişiler) Genel Birim Adı Genel Bölüm Adı Öğrenim Seviyesi
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MEHMETÇİK MAH. KIBRIS SEHITLERI. CAD. MEKAN SITESI HALICI APT NO: 112 A IÇ KAPI NO: 1 PAMUKKALE/ DENİZLİ PAMUKKALE DENİZLİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : DENİZLİ İrtibat Bilgileri : İsim : HALİL YÜKSEKTEPE Ünvan : MÜDÜR Telefon : 905064940181 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Yemek Ücreti Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Denizli
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905064940181

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder