İŞ İLANI DETAYI

Sistemden peşin / taksitli satış/iade işlemlerinin yapılması; nakit ve pos ile ödeme alınıp; ürünün müşteriye teslim edilmesi.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışmasıistikrarlı, özgüveni yüksek, müşteri ile ikili ilişkileri güçlü, takım çalışmasına uygun, daha önce aynı işi yapmış, uzun vadeli çalışmayı düşünen deneyimli bayan çalışma arkadaşları


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 22- -40 (10.06.2002 - 20.05.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : YENİYOL MAH.SEL SK. NO:9 ÇORUM MERKEZ ÇORUM / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÇORUM MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği, Yemek Ücreti Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Çorum
Pozisyon : Kasiyer
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Çorum BABACAN KONFEKSİYONVE GİYİM SAN.TİCLTD.ŞTİ. İletişim numarası

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Çorum Geneli İş İlanları