İŞ İLANI DETAYI

Ayakkabionline.com 17burda AVM mağazamızda KASİYER olarak görevlendirilmek üzere; Mağazacılık sektöründe 1 yıl kasa konusunda deneyimli, En az lise mezunu, MS Office programlarını kullanabilen, Müşteri odaklı satış mantığını benimseyen, Pozitif, güleryüzlü, kişisel bakımına özen gösteren, takım çalışmasına yatkın, Detaycı, kendine güvenen, dikkatli, titiz çalışan, sorumluluk sahibi, Yoğun tempoda panik yapmadan çalışabilecek, Mağazacılığı mesleği olarak kabul etmiş, Önünde okul ve sonrası dönem sınavları planları ve engeli bulumayanErkek adaylarda askerlik hizmetini tamamlamış veya muaf, Kadın veya Erkek Mağaza Kasa Sorumluları aranmaktadırİletişim için ik@ottosolmaz.com adresine CV’nizi mail ya da 02862184998 no lu telefondan Cansu hanımdan bilgi alabilirsiniz.


Bu pozisyonun başlıça görevi tüm kasa işlemlerine hakim olmak ve yönetmek,Günbaşı ve günsonu işlemlerini güvenilir bir şeklide tamamlamak,Mail trafiğini dakik olarak takip etmek ve aksiyon almak,Mağazada satışa sunulan ürünlerin stoklara kabul işlemlerini ve transferlerini kusursuz tamamlamak Müşteri ilişkileri süreçlerini müşteri memnuniyeti odakli olarak yönetmektir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BARBAROS MAH. ATATÜRK CAD. NO:207 ÇANAKKALE/MERKEZ ÇANAKKALE MERKEZ ÇANAKKALE / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : ÇANAKKALE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Cansu Hanım Ünvan : Telefon : 902862184998 E-posta : ik@ottosolmaz.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Çanakkale
İlçe : Çanakkale Merkez
Pozisyon : Kasiyer
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902862184998
ik@ottosolmaz.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Kasiyer iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Çanakkale ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Çanakkale, Edmeg Çanakkale Merkez veya Edmeg Çanakkale Kasiyer gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Çanakkale ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder