İŞ İLANI DETAYI

Edremit Kipa Avm de yer alan Terra Pizza da çalışacak kasiyer çalışma arkadaşları aranmaktadırGy


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe İstenen nitelik ve beceriler:- Öğrenmeye Açık Olma- Sorumluluk Sahibi Olmak- Kendini Geliştirmeye Açık Olmak- Farkındalık Sahibi Olmak- Ekip Çalışmasına Uyum Sağlamak Şart ve Koşullar:- Full time çalışan için en az bir yıl çalışma şartı aranmaktadır. Part time için farketmiyor. Kanunda saklı hakları korunacaktır.- Tam zamanlı ve yarı zamanlı çalışan aranmaktadır.- 2 ay deneme süresi vardır ve çalışan bu süre zarfında iş kanununda belirtilen süre içerisinde bildirimde bulunarak gerekçe göstermeksizin çıkabilir. Vardiya Saatleri:11:00-19:00 14:30-22:30


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 18- -35 (5.04.2006 - 27.03.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : YOLÖREN MAHALLESI ÇANAKKALE CADDESI DIŞ KAPI NO:38/1B İÇ KAPI NO: BALIKESIR/EDREMIT EDREMİT/BALIKESİR BALIKESİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : EDREMİT/BALIKESİR İrtibat Bilgileri : İsim : Sinan Cihan ÜSTÜN Ünvan : Terra Pizza Telefon : 905444819017 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Balıkesir
Pozisyon : Kasiyer
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905444819017

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder