İŞ İLANI DETAYI

Antalya Aquarium Hediyelik eşya mağazası ve Mado Cafe’ de görevlendirilmek üzere KASA - REYON PERSONELİ olarak çalışacak takım arkadaşları arıyoruz.ARANAN NİTELİKLER VE İŞ TANIMIEn az lise mezunu,Vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayan,Diksiyonu düzgün ve iletişim becerisi yüksek,Müşteri ve hizmet odaklı bir anlayışa sahip,Müşterileri güler yüz ile karşılayıp ürünleri tanıtmak,Ürün, etiket ve fiyat kontrollerinin reyonda ve kasa noktasında yapılıp düzenlenmek,Ürünlerin reyonlarda uygun ve temiz olarak bulunmasını sağlamak,Kasada ürünlerin satışını gerçekleştirip ücretinin tahsilinin yapılıp fiş-faturasının kesilmesini sağlamak.



Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ARAPSUYU MAH DUMLUPINAR BULV NO:502 KONYAALTI KONYAALTI ANTALYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : ANTALYA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : RIDVAN KIZILKAYA Ünvan : Telefon : 905301447764 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Antalya
İlçe : Konyaaltı
Pozisyon : Kasiyer
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905301447764

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Kasiyer iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Antalya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Antalya, Edmeg Konyaaltı veya Edmeg Antalya Kasiyer gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Antalya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder