İŞ İLANI DETAYI

Ürün satışı yapılan müşterilerin cari hesaplarının açılması ve bilgilerinin sisteme girilmesi,Kasalarda yapılacak ödeme, ürün iadesi, fatura düzenleme gibi işlemleri şirket kuralları ve kanunlara uygun şekilde hızlı, doğru ve eksiksiz olarak yerine getirmek,Nakit, kredi kartı veya sözleşmeli gerçekleştirilen satış işlemlerine ait gerekli kayıtları yapmak,Yapılan satışlara ait evrakları dosyalamak ve arşivlemek,Nakit kasa hareketlerini gerçekleştirmek ve düzenli kontrol etmek,Kasa açılışı ve gün sonu kapanış işlemlerini doğru ve zamanında yapmak, raporları almak ve gün sonunda merkeze bilgisini vermek,Alışveriş sonrası teslimatı yapılacak müşteri evraklarını düzenlemek, siparişleri takip etmek ve dosyalamak,Açığa satış ve başka mağazalardan beklenen ürünlerin takibinin yapılması,Defolu hasarlı ürünlerin raporunu oluşturmak,Vadesi yaklaşan ve geçmiş ödemeler için müşterileri SMS atmak veya telefonla ile bilgilendirmek,Müşteri havale tablosunu ve raporlamalarını hazırlamak,Uygulanmakta olan kampanyaları çok iyi bilmek ve müşterilere kampanyalar hakkında bilgilendirmek,Merkezden gelen e-mailleri takip edip, Mağaza Yöneticisini bilgilendirmek.


Tercihen en az 3 yıl kadar tecrübeli Kasa SorumlusuYol+Yemek+Resmi Tatilerde mesai ücreti


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 28- -45 (24.05.1996 - 25.04.1979 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 28- -45 (24.05.1996 - 25.04.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : Emaar Avm - Ünalan Mah. Libadiye Cad. Retail -1.Kat B3-S-157 Mağaza No:493/ ÜSKÜDAR İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KADIKÖY , ÜSKÜDAR , ÜMRANİYE , MALTEPE , ATAŞEHİR , ÇEKMEKÖY İrtibat Bilgileri : İsim : Aynur Turp Ünvan : Telefon : 905302026006 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Kadıköy
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905302026006

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Kasiyer iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg KADIKÖY veya Edmeg İstanbul Kasiyer gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.