İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: KARŞIYAKA AMERİKAN KÜLTÜR EĞİTİM DANIŞMANIBemar Kariyer Okulu olarak, Karşıyaka lokasyonumuzda görevlendirilmek üzere Amerikan Kültür Eğitim Danışmanı arıyoruz.


- Amerikan kültürü ve eğitim sistemine hakim,- İletişim becerileri güçlü,- Eğitim danışmanlığı konusunda deneyimli,- Eğitim programları ve kursları hakkında bilgi sahibi,- Öğrenci ve velilerle etkili bir şekilde iletişim kurabilen,- Problem çözme ve karar verme yeteneği olan,- Planlama ve organizasyon becerileri gelişmiş,- Takım çalışmasına yatkın.Görevler:- Amerikan kültürü ve eğitim sistemine dair bilgi ve deneyimlerini öğrencilere aktarmak,- Öğrencilere ve velilere eğitim danışmanlığı hizmeti vermek,- Eğitim programları ve kursları hakkında bilgi vermek ve yönlendirmek,- Öğrencilerin eğitim süreçlerini takip etmek ve değerlendirmek,- Öğrenci ve velilerle düzenli iletişim halinde olmak,- Eğitim danışmanlığı hizmetlerinin kalitesini sürekli olarak iyileştirmek.Bemar Kariyer Okulu olarak, eğitim danışmanlarımızın öğrencilerimize en iyi hizmeti sunmalarını sağlamak için gerekli tüm eğitim ve destekleri sağlıyoruz. Eğer siz de Amerikan kültürü ve eğitim sistemine hakim, iletişim becerileri güçlü ve eğitim danışmanlığı konusunda deneyimli bir profesyonelseniz, sizinle tanışmayı dört gözle bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
Pozisyon : Danışman
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İzmir Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder