İŞ İLANI DETAYI

İşin Tanımı: Sektör Lideri TURKCELL markasının KAHRAMANMARAŞ Bölgesinde Kurumsal iş ortağı olarak faaliyet gösteren Turkcell Superonline Ev Çözüm Merkezimizde, Fiber internet altyapısının ulaştığı belirli bölge içerisinde ki toplu yaşam alanlarında; kapıdan kapıya tekniğiyle Superonline ürünlerinin; Fiber İnternet, TV+.vb tanıtım ve satışını gerçekleştirecek genç, dinamik ekip arkadaşları arıyoruz.SOSYAL HAKLAR;Asgari Ücret Üzeri MaaşSGK,Market Alışveriş Kartı,Ulaşım Desteği,Prim şeklindedir.İ.G.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, Takım ÇalışmasıSatış pazarlama konusunda kendine güvenen,İkna kabiliyeti ve pazarlama becerisi yüksek,İletişim ve ifade yeteneği gelişmiş,Sabit maaşa ek olarak verilen prim ile yüksek kazançlar hedefleyen,Verilen hedefleri realize edebilecek sorumlulukta olan ekip arkadaşları arıyoruz.Bu ekiplerin bir parçası olmak , maddi manevi yüksek bir gelir elde etmek istiyorsanız ve belirtilen niteliklere sahip olduğunuzu düşünüyorsanız; sizi şirketimize davet ediyoruz.Adres bilgisi aşağıda olup haftaiçi hergün 10:00 - 16:00 arası görüşmeler yapılmaktadır, doğrudan görüşme - mülakat adresine gidebilirsiniz.Adres: Üngüt Mah. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulv. Adalet Park Altı Onikişubat- Kahramanmaraş | TURKCELL SEMBOL GROUPKolay Adres: Onikişubat Adliyesi’nin Çapraz Karşısı Zeynep KOÇU | Turkcell - Sembol Groupİnsan Kaynakları Müdürü0 533 130 2883zeynep.kocu@sam.superonline.net


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 19- -35 (13.09.2005 - 16.08.1989 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 19- -35 (13.09.2005 - 16.08.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ÜNGÜT MAHALLESİ DR. NECMETTİN ERBAKAN BULVARI KAHRAMANMARAŞ ONİKİŞUBAT ONİKİŞUBAT KAHRAMANMARAŞ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AFŞİN , ANDIRIN , ELBİSTAN , GÖKSUN , KAHRAMANMARAŞ MERKEZ , PAZARCIK , TÜRKOĞLU , ÇAĞLIYANCERİT , EKİNÖZÜ , NURHAK , DULKADİROĞLU , ONİKİŞUBAT İrtibat Bilgileri Ad Soyad : ZEYNEP KOÇU Ünvan : İnsan Kaynakları Müdürü Telefon : 905331302883 E-posta : zeynep.kocu@sam.superonline.net
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Yemek Ücreti Desteği, Servis Desteği Sosyal Olanaklar (Diğer) : Özel Sağlık Sigortası, (Kişinin kendisi ve 1. derece yakınların kullanabileceği, Sular hastanesinde geçerlidir) Şirket Hattı, Şirket Telefonu, 1 Adet şahsi hattını ücretsiz kullanım hakkı, turkcell fiber ev internetinde indirim hakkı. En Az Ücret : 20500 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kahramanmaraş
İlçe : Onikişubat
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905331302883
zeynep.kocu@sam.superonline.net
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Satış Pazarlama iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kahramanmaraş ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kahramanmaraş, Edmeg Onikişubat veya Edmeg Kahramanmaraş Satış Pazarlama gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kahramanmaraş ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder