İŞ İLANI DETAYI

İşin Tanımı: Turkcell Superonline Ev Çözüm Merkezimizde, Fiber internet altyapının ulaştığı belirli bölge içerisinde ki toplu yaşam alanlarında; kapıdan kapıya tekniğiyle Superonline ürünlerinin Fiber İnternet, TV+.vb tanıtım ve satışını gerçekleştirecek ekip arkadaşları arıyoruzSOSYAL HAKLAR;Minimum Asgari Ücret Maaş,SGK,Market Alışveriş Kartı,Ulaşım Desteği,Dolgun Prim şeklindedir.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıSatış pazarlama konusunda kendine güvenen,İkna kabiliyeti ve pazarlama beceresi yüksek,İletişim ve ifade yeteneği gelişmiş,Sabit maaşa ek olarak verilen prim ile yüksek kazançlar hedefleyen,Verilen hedefleri realize edebilecek sorumlulukta olan ekip arkadaşları arıyoruz.Bu ekiplerin bir parçası olmak , maddi manevi yüksek bir gelir elde etmek istiyorsanız ve belirtilen niteliklere sahip olduğunuzu düşünüyorsanız; sizi şirketimize davet ediyoruz.Adres bilgisi aşağıda olup haftaiçi hergün 10:00 - 16:00 arası görüşmeler yapılmaktadır, doğrudan görüşme / mülakat adresine gidebilirsiniz.Adres: Üngüt Mah. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulv. Adalet Park Altı Onikişubat/ Kahramanmaraş | TURKCELL SEMBOL GROUPKolay Adres: Onikişubat Adliyesi’nin Çapraz Karşısı Zeynep KOÇU | Turkcell - Sembol Groupİnsan Kaynakları Müdürü0 533 130 2883zeynep.kocu@sam.superonline.net


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 20- -35 (14.05.2004 - 15.04.1989 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 20- -35 (14.05.2004 - 15.04.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ÜNGÜT MAHALLESİ DR. NECMETTİN ERBAKAN BULVARI KAHRAMANMARAŞ ONİKİŞUBAT ONİKİŞUBAT KAHRAMANMARAŞ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : KAHRAMANMARAŞ İrtibat Bilgileri : İsim : ZEYNEP KOÇU Ünvan : İnsan Kaynakları Müdürü Telefon : 905331302883 E-posta : zeynep.kocu@sam.superonline.net
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemek Ücreti Desteği Sosyal Olanaklar (Diğer) : Özel Sağlık Sigortası, (Kişinin kendisi ve 1. derece yakınların kullanabileceği, Sular hastanesinde geçerlidir) Şirket Hattı, Şirket Telefonu, 1 Adet şahsi hattını ücretsiz kullanım hakkı En Az Ücret : 19500 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kahramanmaraş
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905331302883
zeynep.kocu@sam.superonline.net
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder