İŞ İLANI DETAYI

Site içindeki ağaçların, çiçeklerin ve yeşil alanların bakımı, yazın havuzun bakımı ve ilaçlanması, alt yapı problemlerinin gider tıkanması, su hattı problemleri, elektrik tesisisatında yaşanan problemler, güneş enerjisi sistemindeki problemler gibi giderilmesi konusuna destek verilmesiKış aylarında sitenin yabancıların girişine karşı korunmasıÇalışma saatleri günde 7,5 saat, haftada 45 saat ve haftada bir gün izin şeklinde olacaktır.Sitemiz Kumyaka - Tirilye arasında olup yazlık olarak kullanılmaktadırKumyaka'ya 1 km, Tirilye'ye ise 3 kmUzaklıktadırKumyaka ile Tirilye arasında sitemiz dışında başka bir yerleşim yeri yokturMudanya'ya 7 km uzaklıkta olan sitemize ulaşım Bursa-Tirilye Minübüsleri ile sağlaanmaktadırSite görevlisinin bedenen çalışması gerekeceğinden bedensel bir probleminin olmaması gerekmektektir.Sigara ve alkol kullanmaması da tercih nedenidirİŞ VE MESLEK DANIŞMANINIZDAN İŞE GÖNDERME FORMU ALDIKTAN SONRA, FİRMAYLA İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİRŞİFRENİZ İLE E-ŞUBE SİSTEMİMİZDEN GİRİŞ YAPARAK, BU TALEBİN BAŞVURBUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR.”


Yazın 07:00 - 10:00 ve 14:00 - 18:30Kışın 09:00 - 12:00 ve 13:00 - 17:30Çalışacak kişinin sitede kalması tercihimizdir. Kendisine kalacak yer verilecektir.Yapılacak sözleşmeye bağlı olarak kalacak yer verilecek, elektrik, su ve yakacak konusunda belirli oranda destek verilecektir. Kalınacak yerde ısınma odun veya kömürlü soba ile olacaktır.Yıllık 2 ton odun, aylık 15 m3 su, yazın aylık 250 kWh ve kışın aylık 300 kWh elektrik desteği verilecektir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi :

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bursa
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İletişim : -

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Bursa İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder