İŞ İLANI DETAYI

ANKARA YENİMAHALLE BATIKENT ÇAKIRLARDA 65 DAİRE OLAN ASANSÖRLÜ SİTEMİZE, TERCİHEN DAHA ÖNCEDEN APARTMAN SİTE GÖREVLİSİ OLARAK ÇALIŞMIŞ VEYA ÇALIŞABİLİRİM DİYEN 50 YAŞINA KADAR BAY APARTMAN GÖREVLİSİ ARANIYOREMEKLİ KİŞİLER DE BAŞVURABİLİRLOJMAN 50 M2 OLUP 2 ODA MUTFAK VE BANYO WC BİR OLMAK ÜZEREDİR15 GÜN VEYA 1 AYLIK DENEME SÜRESİ DOLDUKTAN SONRA İŞE DEVAM ETME KARARI ALINIRSA LOJMAN TAHSİS EDİLECEKTİRDENEME SÜRESİ BOYUNCA 4.000 TLYOL VE YEMEK ÜCRETİ ÖDEMESİ YAPILACAKTIRLOJMANIN ELEKTRİK SU VE DOĞALGAZ ÜCRETİNİN YARISI YÖNETİM TARAFINDAN SOSYAL DESTEK OLARAK KARŞILANACAKTIRASGARİ ÜCRET MAAŞ ÖDEMESİ YAPILACAKTIRBEKAR VEYA EVLİ ŞARTIMIZ OLMAYIP ADAYLARIN ASKERLİK HİZMETİNİ YAPMIŞ OLMASI GEREKLİDİRŞU AN BAŞKA BİR YERDE ÇALIŞANLARIN BAŞVURU YAPMAMALARI RİCA OLUNURGÖRÜŞMELER YÜZ YÜZE YAPILACAKTIRSAAT: 13.00 İLE 23.00 SAATLERİ ARASINDA ARAYIP RANDEVU ALABİLİRSİNİZ.LÜTFEN BU SAATLERDEN ÖNCE ARAMAYINIZ VE İLANI SOSYAL MEDYA ORTAMINDA PAYLAŞMA YAPMAYINIZ.


İletişim Ve İfade YeteneğiGÖRÜŞMELER YÜZ YÜZE YAPILACAKTIR. SAAT: 13.00 İLE 23.00 SAATLERİ ARASINDA ARAYIP RANDEVU ALABİLİRSİNİZ.ŞU AN BAŞKA BİR YERDE ÇALIŞANLARIN BAŞVURU YAPMAMALARI RİCA OLUNUR.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Yenimahalle
Pozisyon : Apartman Görevlisi
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Apartman Görevlisi iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Yenimahalle veya Edmeg Ankara Apartman Görevlisi gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder