İŞ İLANI DETAYI

Depo Sayım ve Mal Kabul Sorumlusu / İzmirİzmir-Çiğli de bulunan Lojistik Depolarımızda istihdam edilmek üzere “Depo Sayım ve Mal Kabul Sorumlusu ” aramaktayız.İş Tanımı;Depoya gelen ürünlerin doğru miktarda ve hasarsız bir şekilde boşaltılması ve zamanında doğru şekilde kayıt edilmesini sağlamak.Doğru ürünlerin, doğru siparişlere, doğru miktarda, doğru zamanda ve hasarsız bir şekilde dağıtılarak okutma paketleme alanlarına teslim edilmesini sağlamak.Kullanılabilir depo kapasitesinin arttırılmasını ve kapasite kullanımının optimize edilmesini sağlamak.Müşterilere verilecek depo hizmetlerinin eksiksiz olarak yerine getirilmesini sağlamak, oluşan müşteri şikayetlerine çözüm önerileri getirmek, gerektiğinde müşteri karşısında şirketi temsil etmek.


En az lise mezunuDaha önce lojistik sektöründe benzer iş tecrübesi bulunan,Tercihen İngilizce bilgisi olan,Aktif araç kullanabilenTercihen forklift belgeli ya da ehliyetliEl terminali kullanabilenTedarikçi ve müşteriyi yönetebilecek,Raporlama becerisi gelişmiş,MS Office-WMS programlarına hakim,Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ÇİĞLİ İZMİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ALİAĞA , BAYINDIR , BERGAMA , BORNOVA , ÇEŞME , DİKİLİ , FOÇA , KARABURUN , KARŞIYAKA , KEMALPAŞA , KINIK , KİRAZ , MENEMEN , ÖDEMİŞ , SEFERİHİSAR , SELÇUK , TİRE , TORBALI , URLA , BEYDAĞ , BUCA , KONAK , MENDERES , BALÇOVA , ÇİĞLİ , GAZİEMİR , NARLIDERE , GÜZELBAHÇE , BAYRAKLI , KARABAĞLAR , İZMİR/MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : 903123850858 E-posta : info@localojistik.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Aliağa
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903123850858
info@localojistik.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Depo iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg ALİAĞA veya Edmeg İzmir Depo gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder