İŞ İLANI DETAYI

Eczanelerin ilaç siparişlerini hazırlayan ve teslimatını gerçekleştiren firmanın deposunda ürün hazırlama ve paketleme işinde çalışacak personel alınacaktır.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik· En az lise mezunu,· Tercihen depoculuk deneyimi olan,· Tercihen transpalet ve forklift kullanabilen,· Esnek ve yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek, · Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın -4026.04.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek -4026.04.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : SÜTÇÜLER MH. ŞHT AST SB ÖMER HALİSDEMİR CD. D BLOK N:23BD KEPEZ ANTALYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ANTALYA MERKEZ , KEPEZ , MURATPAŞA , KONYAALTI , AKSU İrtibat Bilgileri : İsim : CANSU ÖZER Ünvan : Yetkili Telefon : 905313420615 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Antalya
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905313420615

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder