İŞ İLANI DETAYI

ASO 2OSB de bulunan eşya taşıma asansörü üreten firmamızda depo görevlisi olarak çalışacak,Depoya gelen ürünlerin doğru miktarda ve hasarsız bir şekilde boşaltılması ve zamanında doğru şekilde kayıt edilmesini sağlayacak, Doğru ürünlerin, doğru miktarda, doğru zamanda ve hasarsız bir şekilde üretim alanına teslim edilmesinden sorumlu,Kullanılabilir depo kapasitesinin arttırılmasını ve kapasite kullanımının optimize edilmesini sağlayacak,Firmamızda çalışan iş arkadaşlarımızın işyerine ulaşımını vaktinde sağlayabilecek,Çalışma arkadaşı aramaktayızSistemden başvuru yaptıktan sonra telefonla randevu alınız.


En az lise mezunu,Daha önce üretim sektöründe çalışmış,Kullanılan malzemeler hakkında bilgi sahibi civata,somun,vb malzemeler,Aktif olarak servis aracı kullanabilen,Tercihen D sınıfı ehliyete sahip,Raporlama becerisi gelişmiş,Tercihen Excell programına hakim;Depo girdi-çıktı takibini düzenli bir şekilde takip edebilecek,Adaylar aranmaktadır.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Sincan
Pozisyon : Depo
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Depo iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Sincan veya Edmeg Ankara Depo gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder