İŞ İLANI DETAYI

Büyükbaş, küçükbaş, kanatlı hayvan yemi ve evcil hayvan yemi grubunda faaliyet gösteren firmamızda istihdam edilmek üzere;Şehir içi ve zaman zaman şehir dışı sevkiyatlarda çalışacak,Kullanılan araçların bakım ve muayenesini yapabilecek/yaptırabilecekşartlarını sağlayan personel alımı gerçekleştirilecektir.İnternet üzerinden ilana başvuracak adayların ilana başvuru yaptıktan sonra ilandaki iletişim bilgilerinden işverenle iletişime geçmesi gerekmektedir.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıEkip çalışması ve sosyal ilişkileri yüksek, özveri ile çalışabilen, disiplin sahibi.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : YAYLACIK MAH. DÜZKÖY CAD. NO: 86 AKÇAABAT TRABZON / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AKÇAABAT , ARAKLI , ARSİN , ÇAYKARA , MAÇKA , OF , SÜRMENE , TONYA , TRABZON MERKEZ , VAKFIKEBİR , YOMRA , BEŞİKDÜZÜ , ŞALPAZARI , ÇARŞIBAŞI , DERNEKPAZARI , DÜZKÖY , HAYRAT , KÖPRÜBAŞI/TRABZON , ORTAHİSAR İrtibat Bilgileri : İsim : Yıldıray ELMAS Ünvan : Telefon : 905383785851 E-posta : yildiray.elmas90@gmail.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : B Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Trabzon
İlçe : Akçaabat
Pozisyon : Şoför
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905383785851
yildiray.elmas90@gmail.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder