İŞ İLANI DETAYI

Cımplasta firmasında çalıştırılmak üzere Şoför alınacaktır.Maaşa ek olarak her ay düzenli olarak sosyal yardım desteği verilecektirİşin Tanımı:Araç Kullanımı: Firmanın belirlediği rotalar doğrultusunda güvenli ve zamanında araç kullanımı.Teslimat ve Dağıtım: Ürünlerin-evrakların belirlenen adreslere güvenli ve zamanında teslim edilmesi.Araç Bakımı: Araçların rutin bakımlarının ve temizliklerinin yapılması, bakım ve onarım ihtiyaçlarının zamanında bildirilmesi.Yol Güvenliği: Trafik kurallarına uymak ve yol güvenliğini sağlamak.Müşteri Hizmetleri: Müşterilerle nazik ve profesyonel bir şekilde iletişim kurmak.Dokümantasyon: Teslimat ve diğer işlemlerle ilgili gerekli belgeleri düzenlemek ve takip etmek.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yabancı Dil, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeSürücü Belgesi: Geçerli B-C-D sınıfı sürücü belgesine sahip olmak pozisyona göre değişebilir. SRC Belgesi ve Psikoteknik Değerlendirme Raporuna sahip olmalıDeneyim: Benzer bir pozisyonda en az 2 yıl deneyim.Seyahat Engeli: Şehir içi ve-veya şehirler arası seyahat engeli bulunmamak.İletişim: İyi iletişim becerilerine sahip olmak.Dikkat ve Özen: Dikkatli, özenli ve sorumluluk sahibi olmak.Esneklik: Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilmek.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Manisa
İlçe : Yunusemre
Pozisyon : Şoför
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Şoför iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Manisa ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Manisa, Edmeg Yunusemre veya Edmeg Manisa Şoför gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Manisa ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder