İŞ İLANI DETAYI

İş Tanımı Gıda ve temizlik maddelerinin satış ve dağıtımını yapan firmamızda sevkiyat şoförü çalışma arkadaşı aranmaktadırSevkiyatlar çevre illere ve ilçere günübirlik olup muavinle birlikte nokta dağılımı şeklindedir.-30-55 yaş arası- C, D ya da E sınıfı dijital ehliyet sahibi- Src ve Psikoteknik belgelerine sahip-Askerliğini fiilen yapmış ya da muafMüracaatlar şahsen ve yüz yüze yapılacaktırTelefonda bilgi verilmemektedir.


Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübeİş Tanımı Gıda ve temizlik maddelerinin satış ve dağıtımını yapan firmamızda sevkiyat şoförü çalışma arkadaşı aranmaktadır. Sevkiyatlar çevre illere ve ilçere günübirlik olup muavinle birlikte nokta dağılımı şeklindedir.-30-55 yaş arası- C, D ya da E sınıfı dijital ehliyet sahibi- Src ve Psikoteknik belgelerine sahip-Askerliğini fiilen yapmış ya da muafMüracaatlar şahsen ve yüz yüze yapılacaktır. Telefonda bilgi verilmemektedir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 30- -55 (30.04.1994 - 3.04.1969 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BÜSAN ORGANİZE SANAYİ 10651.SK NO:1 KARATAY KONYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : KONYA İrtibat Bilgileri : İsim : FATİH ULUGEDİK Ünvan : İK Telefon : 903323453045 E-posta : fatihulugedik@gmail.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Konya
Pozisyon : Şoför
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903323453045
fatihulugedik@gmail.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder