İŞ İLANI DETAYI

İŞ TANIMI Kendisine verilen programa göre aracı trafik kurallarına uygun olarak sürmek, Kullanmakta olduğu aracı temiz tutmak, arıza durumlarında onarımı için bilgilendirme yapmak, periyodik bakımlarını takip etmek


Analitik Düşünebilme, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma Kipaş Kağıt Kayseri Şubesi Atık Kağıt Toplama Tesisi için aşağıdaki niteliklere sahip kamyon şoförü arıyoruz. C sınıfı sürücü belgesi, SRC 4, psikoteknik ve dijital sürücü kartına sahip, Son iki yıl içinde kamyon şoförlüğü tecrübesi olan, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, Ekip çalışmasına yatkın, insan ilişkileri ve iletişim becerileri yüksek, Mekanik bilgisi olan


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Cinsiyet Yaş Erkek 23- -49 (7.05.2001 - 15.04.1975 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : Kayseri OSB, 6. Sk., 38070 Kayseri Osb/Melikgazi/Kayseri İl: Kayseri MELİKGAZİ KAYSERİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : MELİKGAZİ İrtibat Bilgileri : İsim : Fatih Daşdemir Ünvan : Telefon : 905396424622 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kayseri
İlçe : Melikgazi
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905396424622

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Şoför iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kayseri ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kayseri, Edmeg MELİKGAZİ veya Edmeg Kayseri Şoför gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kayseri ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Kayseri İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Kayseri Geneli İş İlanları