İŞ İLANI DETAYI

Şehirlerarası yola çıkmaya engeli olmayan, yük indir-bindir yapacak kamyon şoförü.Servis ve yemek imkanı mevcuto.o.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş TecrübesiAnalitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş TecrübesiŞehirlerarası yola çıkmaya engeli olmayan, yük indir-bindir yapacak kamyon şoförü.Servis ve yemek imkanı mevcuto.o.Src belgeli, pisikoteknik belgesine sahip ve dijital ehliyet sahibi, indir-bindir işi yapabilecek uzun yol tecrübeli yük şoförü.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Cinsiyet Yaş Erkek 30- -35 (27.04.1994 - 29.03.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : İSTASYON MAH. 78014.SK. NO:23/A KAHRAMANMARAŞ MERKEZ KAHRAMANMARAŞ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : KAHRAMANMARAŞ İrtibat Bilgileri : İsim : Oktay YENİCELİ Ünvan : İdari müdür Telefon : 903442377770 E-posta : marastadondurma@hotmail.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : C [Deneyim: 1(Yıl)] Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf En Az Ücret : 17010 TL (AGİ Dahil Değil) En Çok Ücret : 20000 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kahramanmaraş
Pozisyon : Şoför
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903442377770
marastadondurma@hotmail.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder