İŞ İLANI DETAYI

YELKEN ANATOLYA GIDA DAĞITIM A.Ş.Gıda kategorisinde tercih ve talep edilen sektörde öncü markaların bayiliğini yapan Firmamız; müşteri memnuniyetini ve hizmet kalitesini hedef alarak, müşteri odaklı strateji geliştirmektedirDeğişen rekabet ve hedef kitle beklentilerini göz önüne alarak, İstanbul Anadolu yakası dağıtım ve tahsilat işlemlerini gerçekleştirebilecek bir dağıtım şoförü aranmaktadırİstanbul Anadolu Yakası ikamet eden adaylar değerlendirmeye alınacaktırİŞ TANIMI: Ürünleri eksiksiz, hasarsız ve zamanında varış noktasına ulaştırıp teslim etmekten sorumludur.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi- Dikkatli, zaman ve stres yönetimine sahip,- Dış görünüşüne, iletişimine dikkat eden ve temsil gücü yüksek- E sınıfı ehliyet sahibi,- Aktif araç sürebilen, deneyimli olmalıdır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Erkek 25- -40 (24.04.1999 - 26.03.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MERVE MAH. ATATÜRK CAD. NO: 314 İÇ KAPI NO: 1 SANCAKTEPE İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SANCAKTEPE İrtibat Bilgileri : İsim : Melike ÇELEBİ Ünvan : İnsan Kaynakları Telefon : 902165616111 E-posta : ik@yelkenanatolya.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Sancaktepe
Pozisyon : Şoför
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902165616111
ik@yelkenanatolya.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Şoför iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg SANCAKTEPE veya Edmeg İstanbul Şoför gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.