İŞ İLANI DETAYI

KALİTE YÖNETİM UZMANIKalite Yönetim sistemlerine hakim ,Kalite denetimlerinde aktif rol almış,ISO 13485, ISO 9001 Standartlarına ve yeni MDR düzenlemelerine hakim,Yasal düzenlemeleri takip edebilecek,Yeni MDR düzenlemelerine uygun olarak eksikliklerin giderilmesi ve sertifikasyon sürecini yönetmek,Kalite yönetim sisteminin iyileştirilmesi ve geliştirilmesi ile ilgili araştırmaları yürütmek,Kurum içi kalite yönetim sisteminin performansını izlemek ve değerlendirmek,Kurum içi kalite yönetim sistemleri ve uygulamaları ile ilgili eğitimleri düzenlemek,Kalibrasyon sürecinin etkin yürütülmesine destek vermek,Kurum içi aksaklıkları tespit etmek ve önleyici aksiyonların alınmasını sağlamak,İç ve dış denetimler sırasında raporlanan uygunsuzluklar ile ilgili Aksiyon ve DÖF’ leri yönetmek, etkinliğini takip etmek ve raporlamak.Yurtdışı ürün kaydı süreçlerinde deneyim sahibiTıbbi ürün teknik dosyası hazırlamış adaylar aramaktadıyız.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yabancı Dil, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeAnalitik Düşünebilme,İletişim Ve İfade Yeteneği,Takım Çalışması,İş Tecrübesi,Yabancı Dil,Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübe,İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi,Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Ümraniye
Pozisyon : Kalite
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Kalite iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Ümraniye veya Edmeg İstanbul Kalite gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.