İŞ İLANI DETAYI

Kurulu Kalite Yönetim Sistemi’nin işletilmesini ve geliştirilmesini sağlamak,Şirket tarafından belirlenen yıllık birim ve birey hedeflerinin gerçekleşmesi için gerekli aksiyonları almak, çalışma planlarının oluşturulması sağlamak ve takip etmek,Proseslerin ve sistemin bütün olarak yönetilmesini ve istenen gerekliliklere göre çalışmasını sağlamak,Risk esaslı düşünen organizasyonun oluşturulması ve sürekliliğini sağlamak,Sorumlu birimlerin değişiklik durumunun müşteri talepleri doğrultusunda gerçekleştirilmesini sağlamak, revizyon, standart değişikliği, müşteri talep ve beklentilerinde değişiklikler, yasal ce diğer şartlardan doğan değişikler vb.Risk/fırsat analizi çalışmalarına katılmak,Müşteri ve dış kaynaklı denetimlerde gerekli hazırlıkları organize etmek ve katılım sağlamak,Kendine bağlı personelin eğitim planını hazırlamak ve takip etmek,Düzeltici ve önleyici faaliyetlerin ilgili departmanlarla koordine edilmesini, ilgili faaliyetlere uygun aksiyonların planlaması ve takibini, gerçekleşen faaliyetlerin yeterliliğini ve etkinliğini gözden geçirmek.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıLisans mezunu,Analitik-stratejik düşünce yapısına sahip, analiz ve istatistik bilgisi gelişmiş,MS Office programlarını etkin bir şekilde kullanabilen ve raporlama yapabilen,Güçlü iletişim ve koordinasyon becerisi olan, ekip çalışmasına yatkın,İş takibi ve detayları konusunda dikkatli, Manisa/Salihli de ikamet eden ya da edebilecek takım arkadaşı arıyoruz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Kadın 25- -35 (28.06.1999 - 30.05.1989 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 25- -35 (28.06.1999 - 30.05.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ATATÜRK MH. 642 . SK NO : 14 SALİHLİ MANİSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SALİHLİ İrtibat Bilgileri : Ad Soyad : Gizem Işık TEMURTAŞ Ünvan : Telefon : 902367148389 E-posta : info@kavasdemir.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Manisa
İlçe : Salihli
Pozisyon : Kalite
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902367148389
info@kavasdemir.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Kalite iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Manisa ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Manisa, Edmeg SALİHLİ veya Edmeg Manisa Kalite gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Manisa ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder