İŞ İLANI DETAYI

Tüm üretim süreci boyunca üretime girdi olan hammadde ve bitmiş ürünleri spesifikasyonlara uygun olarak analiz etmekKalite prosedürüne uygun şekilde üretim faaliyetlerinin giriş - ara - final kontrollerini yapmak,Kalite Kontrol sonucu ihtiyaç halinde üretim akışında düzeltici ve önleyici faaliyetlerin belirlenmesi, uygulatılmasının sağlanması, kontrol ve takibinin yapılması,Kalite eğitimlerinin belirlenmesi, verilmesi, takibi ve raporlamanın yapılmasıÜretim ekibinin işleyişinin kalite açısından denetlenmesi,Üretimin, dış denetim ve her türlü sertifikasyon süreçlerine hazırlanması ve prosedürlerinin yürütülmesi,Sürece yönelik kalite prosedürlerinin oluşturulması, yönetilmesi, güncellemesi, dosyalanması ve raporlanması,Üretilen hatalı ürünlerin tespiti ve raporlanması,Kalite şikayetlerini analiz etmek ve üretim süreçlerini iyileştirici önerilerde bulunmak,Kalite, iş güvenliği, çevre ve yönetim sistemlerinin gerektirdiği tüm uygulamaları eksiksiz bir şekilde yerine getirmek,Kalite ile ilgili tüm işlemlerin yürütülmesiMesai saatlerini üretim sahası içerisinde geçirerek üretimin tüm süreçlerine hakim olunması.


Tercihen üniversitelerin mühendislik Endüstri müh., Kimya Müh. vb. fakültelerinden mezun olmak,Kalite Yönetim Sistemleri konularında bilgili ve deneyimli,Takım çalışmasına yatkın, iletişim becerileri gelişmiş, Zaman yönetimi yapabilen, analitik düşünebilenDikkat seviyesi yüksek, düzenli, disiplinli, sorumluluk sahibi,Gerektiğinde esnek ve yoğun çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,MS Office Excel, Word programlarını etkin bir şekilde kullanabilen,Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,Dudullu-Ümraniye bölgesine ulaşım sorunu olmayan


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Ümraniye
Pozisyon : Kalite
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Kalite iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Ümraniye veya Edmeg İstanbul Kalite gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.