İŞ İLANI DETAYI

Kalite yönetim sistemine hakimMicrosoft office programlarına hakimÜretim ve Planlama tecrübesi olanSorumluluğunda olan ürünlerin üretim planlarının hazırlanması.Çalışma saatleri hafta içi:07:30-17:001Servis:Levent-Tuzla2.servis:Sultanbeyli-Tuzlaİlana internet üzerinden başvuran adaylar başvur sekmesine tıklamalı daha sonra firma ile iletişime geçmelidir.


Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeKalite yönetim sistemine hakimMicrosoft office programlarına hakimÜretim ve Planlama tecrübesi olanSorumluluğunda olan ürünlerin üretim planlarının hazırlanması.Çalışma saatleri hafta içi:07:30-17:001. servis:Levent-Tuzla2.servis:Sultanbeyli-Tuzlaİlana internet üzerinden başvuran adaylar başvur sekmesine tıklamalı daha sonra firma ile iletişime geçmelidir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 25- (27.04.1999 - Erkek 25- (27.04.1999 -
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MERMERCİLER ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 1. SANAYİ CAD NO 2 TUZLA İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : PENDİK , SULTANBEYLİ , TUZLA İrtibat Bilgileri : İsim : GÜLŞEN KONDUL Ünvan : Telefon : 902165933710 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Pendik
Pozisyon : Kalite
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902165933710

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Kalite iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg PENDİK veya Edmeg İstanbul Kalite gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.