İŞ İLANI DETAYI

İŞİN TANIMI Şirket faaliyetlerinin Entegre Kalite Yönetim Sistemine uygun olarak yürütülmesini ve kalite standartlarını oluşturularak üretim faaliyetlerinin bu standartlar çerçevesinde yürütülmesini sağlamak.


GENEL NİTELİKLERÜniversitelerin Tekstil, Kimya veya Endüstri Mühendisliği bölümlerinden mezun,IATF 16949 otomotiv yönetim standardını bilen ve iç tetkikçi sertifikasına sahip, - ek olarak ISO 9001, ISO 14001 ve ISO 45001 eğitimi almış adaylar tercih sebebidir,Girdi, proses ve son kalite kontrollerde en az 3 yıl deneyimli, - Otomotiv sektöründe olması tercih sebebidir,Kalite prosedürlerini eksiksiz şekilde uygulayabilecek, gerektiğinde dokümanların revizyonlarını yapabilecek,İç tetkik tecrübesi olan, Tekstil laboratuvar Ölçüm, test ve muayene ekipmanları hakkında bilgi sahibi,MS Office uygulamalarına ve ERP sistemi kullanımına hakim,Tercihen İngilizce bilen,


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Kalite
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İletişim : -

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!