İŞ İLANI DETAYI

Şirket Profili;Riva Mühendislik Su Arıtma Sistemleri SanVe TicLtdŞtiResmi olarak 2006 yılında medikal ve endüstriyel alanlarda su arıtma sistemleri üzerine kurulmuştur2006 yılından itibaren endüstriyel su arıtma sistemleri hizmeti veren firmamız aynı zamanda medikal alanında da faaliyet göstermeye başlamıştır2018 yılında RİVAMED markası ile tıbbi cihazlar direktifinde MDD 93/42/EEC CE belgeli tek yerli hemodiyaliz su arıtma sistemleri üreticisi olmuştur.


GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMIÜniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,ISO 13485 Kalite Yönetim Sistemi ve iç denetim faaliyetlerini yürütmek.Tıbbi cihaz üreticilerinde en az 3 yıl iş tecrübesi bulunan,ISO 13485 ve CEAB 2017/745-MDR, MDD 93/42/AT mevzuat şartlarına hâkim,Kalite yönetim sistemlerinin, doküman işlemlerini, düzeltici önleyici faaliyetlerini hazırlayabilen,Kalite Yönetim Sistemi içerisinde yeni oluşturulan veya yapılan revizyon ve değişikliklerle ilgili şirket içi duyurularını yapmak; prosedür, talimat, şartname, form vb. yayınlanmasını ve uygulanmasını sağlamak.Denetimleri yönetebilen,Teknik dosya hazırlama becerisine sahip, İletişim yönü kuvvetli,Ekip çalışmasına yatkın,Analitik düşünebilen,Planlama ve koordinasyon yeteneği güçlü,Dinamik ve takipçi,Stratejik bakış açısına sahip,Araştırma yetkinliği gelişmiş,Takım arkadaşı aranmaktadır. İlgilenen adayların CV’lerini riva@rivamed mail adresine atması rica olunur.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MACUN MAH. 198. CAD. NO: 8/1 YENİMAHALLE/ANKARA YENİMAHALLE ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : ANKARA İrtibat Bilgileri : İsim : Zeynep Gizem Alan Ünvan : Kalite Yönetim Temsilcisi Telefon : 905342790665 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905342790665

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder