İŞ İLANI DETAYI

Tekstil ürünlerinin standartlara, insan sağlığına uygunluğunu kontrol etme bilgi becerisine sahip nitelikli kişidir.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeKalite Kontrolcü Tekstil, İşletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:a İmalata gelen ürünlerin standartlara uygunluğunu kontrol etmek,b Dikim, birleştirme, kesme işlerinin uygunluğu kontrol etmek,c Boya, renk uyumunu kontrol etmek,d Dokuma uygunluğunu kontrol etmek,e Pastal kalıbının uygunluğunu kontrol etmek,f Kumaş kesimini kontrol etmek,g Numuneler üzerinde fiziksel kimyasal test çalışmaları yapmak,h Sonuçları ilgili grafiklere işlemek, raporlamak,i Üretim işlemlerini izlemek, üretim sırasında meydana gelebilecek hataları saptamak ve ilgili birimlere bildirmek,j Üretim sonrasında, son kalite kontrollerini yapmak, uygunsuz ürünleri ayırmak, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Kadın 18- -45 (14.05.2006 - 15.04.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : SARAY MAH. BİTLİS ŞOSESİ CAD. NO: 26 MUŞ MERKEZ MUŞ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BULANIK , MALAZGİRT , MUŞ MERKEZ , VARTO , HASKÖY , KORKUT İrtibat Bilgileri : İsim : İnci Sayılğan Tok Ünvan : İşveren Telefon : 905447890498 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Muş
İlçe : Bulanık
Pozisyon : Kalite
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905447890498

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Kalite iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Muş ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Muş, Edmeg BULANIK veya Edmeg Muş Kalite gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Muş ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Muş Geneli İş İlanları