İŞ İLANI DETAYI

Denizli'de Tekstil ürünlerinin üretimi alanında SÜZER TEKSTİL olarak faaliyet gösteren firmamızda çalıştırılmak üzere ' Kalite Kontrolcü-Tekstil' mesleğinde personel arayışımız bulunmaktadır.İŞİN TANIMI:Vardiyalı sistemde çalışabilecekSistemden aldığı bilgiye göre kumaşın tipi, desenini doğrular, kırık yapıp yapmadığına bakmakKumaşın enini kontrol etmekKumaş üzerinde görülen ve müdahale edilebilecek ve temizlenebilir tüm hataları düzeltmek Uçuntu, düğüm uçları, leke, atkı kıvrılması vb.Temizlenemeyen hatalar için amirine bilgi vermekKendisine verilen zaman aralıklarında işletmeye girerek tezgâh üzerinde olan kumaşların kontrollerini yapmakTopun bitmesi ile metreyi tam ve eksiksiz olarak sisteme işleyerek barkod çıkartmakÇıkarttığı barkottaki bilgileri kontrol etmek ve doğru kumaşa, doğru barkodu takmakSürekli hataları amirine bildirmekKontrol işlemi tamamlanmış olan topların doğru alanlara yerleştirildiğini kontrol etmekKumaşın başlangıcında ve devamında tahar veya tarak hatası olup olmadığını kontrol etmekVardiya başlangıcında makinesini ve çalışma alanını temiz ve düzenli bir şekilde teslim almakİhtiyaç halinde kumaş kesme makine işçisi ve kumaş paketleme işçisine destek olmakAmirlerinin verdiği benzer nitelikteki görevleri yerine getirmekİş sağlığı ve güvenliği kurallarına uygun çalışmak


Detaylı bilgi için bize +90 258 371 9141 numarasından ulaşabilirsiniz. İlgilenen adayların bizzat firmamıza gelerek başvuru yapması ya da info@suzertekstil.com.tr adresine CV’lerini göndermeleri yeterli olacaktır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BOZBURUN MAHALLESİ 7040. SOKAK NO: 34 MERKEZEFENDİ DENİZLİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ACIPAYAM , BULDAN , ÇAL , ÇAMELİ , ÇARDAK , ÇİVRİL , DENİZLİ MERKEZ , GÜNEY , KALE/DENİZLİ , SARAYKÖY , TAVAS , BABADAĞ , BEKİLLİ , HONAZ , SERİNHİSAR , PAMUKKALE , BAKLAN , BEYAĞAÇ , BOZKURT/DENİZLİ , MERKEZEFENDİ İrtibat Bilgileri : İsim : Merve ŞİMŞEK Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI Telefon : 902583719141 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Denizli
İlçe : Acıpayam
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902583719141

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Kalite iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Denizli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Denizli, Edmeg ACIPAYAM veya Edmeg Denizli Kalite gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Denizli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder