İŞ İLANI DETAYI

Yarı mamül ve nihai ürün proseslerinde daha önceden çalışmış ve kalite kontrol konusunda tecrübesi olan,Proses, girdi ve son ürün kontrollerini yapmak, kayıt altına almak,Uygun olmayan ürünleri tespit etmek, DÖF hazırlamak,Ürün kalitesini ve üretim prosesin verimliliğini arttırıcı faaliyetlerinde görev almak,Vardiyayı teslim aldığı anda hattaki ürünün proses kontrollerini yapmak, aksatmadan belirlenen zamanlarda kontrollere devam etmek,Belirlenen zamanlarda üretimdeki hassas terazilerin kalibrasyon kontrollerini yaptırmak,Proseslerin üretim emirlerine uygunluğunu kontrol etmek.


Esenyurt-İSTANBUL da bulunan plastik mutfak ev gereçleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız da çalışmak üzere Proses Kalite Kontrol Elemanı arayışımız bulunmaktadır. Tercihen plastik enjeksiyon sektöründe tecrübesi olan,İlgili pozisyonda min. 1 yıl deneyimli,Tercihen Önlisans, Lisans Mezunu,MS Ofis programlarını iyi düzeyde kullanabilen,Yoğun iş temposunda ve vardiyalı sistemde çalışabilecek,Üst yöneticisine Raporlama yapabilecek, Analitik düşünebilen ve çözüm odaklı olabilen,Üretim sahasında aktif olabilen,Esenyurt, Avcılar, Beylikdüzü çevresinde ikamet eden,Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Yüksek Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 20- -50 (28.09.2004 - 2.09.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : OSMANGAZİ MH. 3143 SK. NO:5/1 ESENYURT İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ESENYURT , BEYLİKDÜZÜ , ARNAVUTKÖY İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Muhammed İsa KOŞAR Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜRÜ Telefon : 905533375938 E-posta : ik@tuffex.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği, Servis Desteği Sosyal Olanaklar (Diğer) : Aylık 750 TL Devam Primi Doğalgaz Yardımı İkramiye

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Esenyurt
Pozisyon : Kalite
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905533375938
ik@tuffex.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Kalite iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Esenyurt veya Edmeg İstanbul Kalite gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.