İŞ İLANI DETAYI

Üretimde kullanılmak üzere satın alınan tüm hammadde, yarı mamul ve yardımcı malzemelerin giriş kontrolleri miktar, boyut v.dÜretim sırasında yapılan ara kontrollerle kesim, büküm, montaj, ölçü kontrol, yüzey pürüzlülük kontrolü, kaynak kontrolü v.dFinal üründe yapılan kontrolleri yapabilecek ve dokümantasyon için gerekli formları hazırlayabilecek kalite kontrol personeli aramaktayız.Servis: Akyazı ve Adapazarından mevcuttur.Çalışma saatleri Hafta içi 08:00-18:00Fabrikamıza gelip iş başvurusu yapılacaktırDetaylı bilgi için irtibat Fatih AKGÜN 0 538 058 50 87


İş Tecrübesi.En az Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri veya dengi okul mezunu olmak Metal İşleri Teknisyeni v.d., tercihen Meslek Yüksekokulu ilgili bölümlerden mezun Tercihen Kaynak Teknolojisi Teknikeri, Makine Teknikeri, Metalurji Teknikeri v.d.ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi hakkında bilgi sahibiKaynaklı imalat kalite kontrol süreçlerinde en az 1 yıl bilgi ve tecrübe sahibiTeknik resim okuma ve anlama yeteneğine sahipÖlçü aletlerini kullanabilen kumpas, mikrometre vb.Dokümantasyon konusunda bilgi sahibiMicrosoft Office programlarını kullanabilen Excel, Word, PowerPointTakım çalışmasına uyumlu, etkin iletişim becerisine sahip, sorumluluk duygusu yüksek, planlama ve organizasyon becerisine sahip, sonuç odaklı çalışabilecekErkek adaylar için askerliğini tamamlamış.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sakarya
İlçe : Akyazı
Pozisyon : Kalite
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Kalite iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Sakarya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Sakarya, Edmeg Akyazı veya Edmeg Sakarya Kalite gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Sakarya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder