İŞ İLANI DETAYI

Firmamızın Dilovası Mermerciler de bulunan fabrikasına istihdam edilmek üzere Kalite Kontrol Elemanı alınacaktır.Genel NiteliklerKalite Kontrol alanında deneyimi olan ya da bu alanda kariyer hedefleyen Ölçü Aletleri Kullanmayı bilenTeknik resim okumayı bilen MS Office programlarını kullanabilenVardiyalı çalışabilecekErkek adaylar için askerliği yapmış Takım çalışmasına yatkın Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek Dinamik, iletişim becerileri yüksek Dikkatli ve detaylara önem verenYazılı ve sözlü iletişim yeteneği, Organizasyon, planlama, takip ve raporlama becerilerinin gelişmiş olmasıTercihen Gebze Darıca ve Çayırova Lokasyanlarında ikamet eden takım arkadaşı arayışımız mevcutturVardiyalı çalışabilecek Servis:GEBZE -DARICA -BEYLİK BAĞI- YENİ MAHALLE


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım Çalışmasıİlana başburu yaptıkdan sonra firma ile iletişime geçiniz lütfen.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Erkek 20- -40 (30.04.2004 - 24.04.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KÖSELER MAHALLESİ 37. CADDE NO:12 DİLOVASI/KOCAELİ DİLOVASI KOCAELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : DARICA , ÇAYIROVA İrtibat Bilgileri : İsim : HAFİZE KÖKLÜ Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI UZMANI Telefon : 905375695592 E-posta : duraik@durapvc.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Darıca
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905375695592
duraik@durapvc.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Kalite iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg DARICA veya Edmeg Kocaeli Kalite gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Kocaeli İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder