İŞ İLANI DETAYI

Nitelikler:En az lise mezunu,Benzer pozisyonda en az 1 yıllık tecrübe sahibi,Tercihen plastik enjeksiyon sistemleri hakkında bilgi sahibi,Teknik resim okuma, anlama ve yorumlama becerisine sahip,Ölçme tekniklerini bilen ve basit ölçüm aletlerini kumpas, mikrometre, mastar, vb. kullanabilen,Temel seviyede bilgisayar ve MS Office programlarını Word, Excel, vb. kullanabilen,İletişim becerileri kuvvetli ve takım çalışmasına yatkın,Torbalı-Gaziemir hattında ikamet eden,Vardiyalı çalışma konusunda istekli,Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış. Sorumluluklar:Üretime başlanan parçanın proses parametrelerini doğrulamak ve numune parçaları kontrol ederek ilk onay sürecini yürütmek ve kayıt altına almak,İlk onay numunelerini belirlenen şekilde muhafaza etmek,Kalite planında belirtilen frekansa göre proses kontrol faaliyetlerini gerçekleştirmek ve kayıt altına almak,Satın alınan hammadde ve malzemelerin giriş kalite kontrolünü gerçekleştirmek ve kayıt altına almak,Sevk edilecek ürünlerin final kontrolünü yapmak, kayıt altına almak ve gerekli etiketlemeyi yapmak, sevkiyat veya bitmiş ürün ambarına teslim etmekBir ürünün üretiminde ilk kez çalışacak operatöre eğitim vermek,Ret, karantina ve kontrol bekleyen alanında bulunan ürünlerin takibini yapmak ve ürünler için belirlenen faaliyetleri yürütmek,Amiri tarafından verilecek diğer görevleri yerine getirmek,5S çalışmalarında verilen görevleri yerine getirmek.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, Proje Tabanlı Çalışma, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 20- (18.04.2004 - Erkek 20- (18.04.2004 -
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : İZMİR CAD. NO:4 YAZIBAŞI MEVKİİ TORBALI İZMİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : TORBALI , GAZİEMİR İrtibat Bilgileri : İsim : BUSE HANIM Ünvan : Telefon : 902328538927 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Torbalı
Pozisyon : Kalite
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902328538927

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder